Leolux Lifestyle Weekend 28 februari - 1 maart

Alle zintuigen komen aan bod

02 FEBRUARI 2015, EINDHOVEN/SON
Samenvatting
Proeven, voelen, luisteren en beleven. De zintuigen worden heel prettig geprikkeld tijdens het Lifestyle-weekend op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart bij het Leolux Design Center op Ekkersrijt. Daar kan de bezoeker design, kunst, fashion, de mooiste hightech en (h)eerlijke streekproducten ontdekken. DJAZZ.tv verzorgt enkele bijzondere concerten tijdens dit Lifestyle evenement. De toegang is gratis.

Design
Het hele weekend is het Design Center van Leolux “the place to be” voor design-fans, jazzliefhebbers en andere levensgenieters. Leolux verzamelde tien partners die hun nieuwste, mooiste en lekkerste producten komen tonen. Leolux zal haar nieuwe collectie tonen, die nog maar enkele weken geleden gepresenteerd werd op de internationale meubelbeurs in Keulen. Bezoekers worden verder getrakteerd op het toonaangevende Scandinavische design van Bang&Olufsen en de V40 en de V60 PIH van Volvo.

Kunst en kunstig
Een belangrijke plaats is ingeruimd voor muziek, kunst en ambacht. Muziekzender DJAZZ.tv presenteert het hele weekend bijzondere muzikale gasten en maakt opnames voor “De Bank”. In dit maandelijkse programma presenteert een bekende Nederlander zijn of haar favoriete jazzmomenten, vanaf een kleurrijke “Julita” Leolux bank. Het weekend biedt de bezoekers ook de gelegenheid zelf op de bank plaats te nemen. Kunstenaar Coen Blankwaard is geen onbekende in de regio. De geboren Eindhovenaar presenteert een speciale, kunstige editie van de Leolux bank Julita en begeleidt u langs zijn nieuwe expositie. De ambachtelijk beschilderde schoenen van meester-finisher Pim Verest kunnen gemakkelijk voor kunst doorgaan. Onder de naam Mano Macchiato verandert hij leren schoenen in stijlvolle, tijdloze creaties die ook te bewonderen zijn tijdens het Leolux Lifestyle Weekend.

Smaakbeleving
Smaken en geuren komen samen in de duurzame (streek)producten die natuurlijk ook geproefd kunnen worden. De Beerze Speciaalbieren van brouwerij de Gouden Leeuw hebben elk een heel eigen karakter en zijn gebrouwen volgens traditionele familierecepten. Geitenhouderij Frank’s Farm (bekend van Boer zoekt Vrouw) specialiseert zich in innovatieve producten; van croquetten en Goeie Geit kaas tot de bijzondere liquoretta Violatta. Raspberry Maxx haalt het maximale uit de framboos met overheerlijke frambozenproducten, terwijl De Heyde Hoeve bewijst dat varkensvlees uit een eerlijke stal leidt tot de heerlijkste hapjes. 

Advies
Wilt u meer weten over kleuren, trends of interieur? De adviseurs van Leolux geven het hele weekend vrijblijvende adviezen over de designmeubelen van Leolux en tijdens de workshops leert u van Brand Manager Gisella Groenewoud hoe u een doordacht sfeerbeeld in huis creëert.

Het Lifestyle weekend vindt plaats op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart in het Leolux Design Center op Meubelplein Ekkersrijt. Van 11.00-17.00 uur is iedereen welkom. De toegang is gratis. Meer info: http://www.leolux.nl/contact/leolux-lifestyle-event


Overzicht concerten i.s.m. DJAZZ.tv (onder voorbehoud)

Zaterdag 28 februari 2015

12:00- 12:45 –Niek KleinJan (Marimba)

13:45- 14:30 –Brancka (onder voorbehoud)

15:30- 16:15 –Keurige Heren (jazz combo piano en trombone)

Zondag 1 maart 2015

12:00- 12:45 –Brancka

13:45- 14:30 –Keurige Heren (jazz combo piano en trombone)

15:30- 16:15 –Niek KleinJan

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Leolux

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Sinds 1934 produceert Leolux al haar meubelen in Venlo. De zitideeën worden door internationale freelance designers ontworpen en op bestelling door vakmensen geproduceerd.

berichten