Natuurlijk en hoogwaardig: De Leolux wereld in 2015

29 JANUARI 2015

De wereld wordt steeds een klein beetje mooier. Tijdens de internationale meubelbeurs IMM in Keulen presenteerde Leolux een designcollectie om van te watertanden. Het rijke Paleta programma en de elegante draaifauteuil Caruzzo staan symbool voor de rotsvaste koers van Leolux: luxueuze producten met een persoonlijke invulling en een ambachtelijk afwerking. Ook in 2015 weet Leolux te inspireren.

Vanaf Pasen zijn de nieuwe producten te zien bij de Leolux Select Stores en bij de Leolux partners.

Highlight Paleta

Een uitgestrekt landschap of juist een compacte bank, het kan allemaal met de omvangrijke Paleta serie. Grote beklede zitbodems vormen de gastvrije basis van het programma, dat helemaal naar eigen inzicht kan worden ingekleurd. Met royale lage kussens of verstelbare hoge kussens en sideboards in verscheidene maten.

Highlight Caruzzo

De luxe draaifauteuil Caruzzo heeft een hoge rug voor absolute privacy en vele verfijnde stoffeerdetails. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt door de Leolux vakmensen handgeknoopt. Met een doordachte ergonomie voor een topcomfort en met een neigmechaniek waarmee u zelf bepaalt hoe actief of passief u zit.

Kunst: de kleurrijke natuur

Leolux inspireert niet alleen met meubelen. Voor het derde jaar op rij schilderde Jane Worthington voor Leolux een eigenzinnig drieluik, dat de wonderlijke en kleurrijke Leolux wereld afbeeldt. Op ware grootte (zo’n drie meter hoog!) waren ze te zien op de Leolux stand van de IMM in Keulen. Na de beurs verrijken de beelden onder meer de folders en brochures van Leolux.


Save the date!

Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart organiseert Leolux in Eindhoven/Son een Lifestyle-weekend in samenwerking met Djazz.tv. Design, kunst, lezingen, live muziek en ambacht onder het genot van hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op: http://www.leolux.nl/contact/leolux-lifestyle-event

Partners: Leolux, Volvo, Bang&Olufsen, Mano Macchiato, Raspberry Maxx, Beerze Bier, Frank’s Farm, de Heyde Hoeve, DJAZZ.tv, VT Wonen en Design Beurs (voorheen: De Woonbeurs) en kunstenaar Coen Blankwaard 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Leolux

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Sinds 1934 produceert Leolux al haar meubelen in Venlo. De zitideeën worden door internationale freelance designers ontworpen en op bestelling door vakmensen geproduceerd.

berichten