Leolux introduceert Guadalupe

Volledig ontspannen in elke denkbare opstelling

Vandaag introduceert Leolux op de Internationale Möbelmesse (IMM) in Keulen een nieuw ontwerp van Christian Werner: Guadalupe. Een bank, een plek, een bestemming om volledig te ontspannen. 

Naast aangenaam comfort en sierlijke details gaf Christian Werner zijn ontwerp rondingen die op zeer natuurlijke wijze in elkaar overvloeien en een stoffering met een aangename nonchalance. Met Guadalupe kan elke denkbare opstelling worden gecreëerd om als het ware een kleurrijk eiland te vormen in het interieur. De naam Guadalupe is dan ook niet geheel toevallig afkomstig van het Mexicaanse eiland.

Elke Leolux bank wordt op bestelling gemaakt. De keuze aan vorm-, kleur- en materiaalcombinaties waarin de Guadalupe kan worden samengesteld, biedt alle mogelijkheden om de bank helemaal persoonlijk te maken. 

Download PDF
Download PDF
Over Leolux

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Sinds 1934 produceert Leolux al haar meubelen in Venlo. De zitideeën worden door internationale freelance designers ontworpen en op bestelling door vakmensen geproduceerd.

berichten