Roger Duffhuis naar Leolux

Op 1 oktober treedt Roger Duffhuis (51) in dienst bij Leolux als Sales- en Marketing Director. In deze functie geeft hij wereldwijd leiding aan alle commerciële activiteiten van Leolux. 

Roger Duffhuis is geen onbekende in het hogere interieursegment. Sinds 1986 bekleedde hij in verscheidene landen sales-, marketing- en managementposities voor het Noord-Brabantse Kobefab International BV, producent van de high-end Kobe stoffen. Daar deed hij ervaring op in zowel de retailmarkt als de projectmarkt.

Focus

De komst van Duffhuis naar de Nederlandse designfabrikant is onderdeel van de Leolux strategie om het merk internationaal verder uit te bouwen en te versterken. Met deze uitbreiding ontstaat bovendien meer ruimte voor productcreatie en branding, vertelt Leolux directeur Sebastiaan Sanders: ‘Leolux groeit en wil de sterke positie in onze thuismarkt ook internationaal uitbouwen. Dat betekent in de eerste plaats dat je moet investeren in innovatie en in nieuw en spraakmakend design. De komst van een ervaren man als Roger Duffhuis zorgt voor een duidelijke focus op commercieel gebied. Bij hem komen alle lijnen samen, waardoor we nog sneller kunnen schakelen en de activiteiten in alle landen waar we actief zijn optimaal bijdragen aan het resultaat.’

Zit-leef beleving

Duffhuis verwacht veel van de samenwerking met de Leolux dealers: ‘Kiezen voor Leolux is kiezen voor een krachtig designmerk met een onderscheidend handschrift dat zijn relevantie al meer dan 80 jaar bewijst. De passie om de zit-leef beleving van de eindgebruiker te verrijken door creatie en onberispelijke levering van een uniek Leolux meubel op maat, drijft de Leolux organisatie en verbindt deze met bevlogen dealers en adviseurs. Ik ervaar het als een prachtige uitdaging om vanuit deze kracht en verbinding, met de dealers en Leolux sales- en marketingteams, verdere groei te voeden door samen kansen te signaleren en samen kansen te grijpen.’

Download PDF
Download PDF
Over Leolux

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Sinds 1934 produceert Leolux al haar meubelen in Venlo. De zitideeën worden door internationale freelance designers ontworpen en op bestelling door vakmensen geproduceerd.

berichten